74BAB023-0475-4787-9C17-D17885270851 Created with sketchtool. Košarica
28486B78-28B5-4259-9F55-C9B8156C2926

Catering

Vaše prekrasno i pomno isplanirano vjenčanje, proslava vašeg rođendana ili rođendana svoga djeteta, krštenje, krizma, odlazak u mirovinu, najčešće su prigode koje želimo proslaviti i obilježiti. Mi ćemo se pobrinuti oko spremanja i posluživanja hrane i pića, a na vama ostaje da se družite sa svojim najmilijima i uzvanicima…

Vi se osjećate bezbrižno dok mi pripremamo buffet catering za vaših dvadesetak uzvanika, elegantnu večeru za stotinjak ili tematski cocktail party za tisuću uzvanika.

Ponosimo se našom stručnosti, posvećenosti sitnicama i kakvoćom usluge u svakoj fazi izvedbe potpunog catering iskustva vaših uzvanika.

Vašu maštu pretvaramo u stvarnost.

Kontinuirano pratimo najnovije gastronomske trendove i kreiramo catering jelovnike koji teže postizanju potpunog užitka. Posebnu pozornost u pripremi jela posvećujemo godišnjem dobu i sezonskoj ponudi jela te podrijetlu korištenih namirnica.

Catering je, najpotpunije rečeno, zadovoljavanje svih ljudskih osjetila: vida, sluha, dodira, mirisa i okusa. Postizanjem ugodne atmosfere stimuliraju se sva osjetila te samo catering događanje čine nezaboravnim iskustvom. Međutim, za postizanje takvog dojma nije dovoljna samo ukusna hrana. Potpunu sliku čine sitnice kao što su: kreativno posloženi ubrusi, kvalitetan pribor za jelo, maštovit izbor boja, uslužna i ljubazna posluga te sve ostalo što catering čini posebnim. Sve nabrojeno potrebno je na idealan način sljubiti s hranom kako bi se postigli catering iskustvo i doživljaj koji se dugo pamti.

Logistički smo spremni napraviti najmanji i najveći catering u svakom prostoru u svakom dijelu Hrvatske. Pronađete li prostor za vašu proslavu drukčiji od dosad viđenih, nama će to biti izazov. Muzej, stari dvorac, prazna tvornička hala, urbani vrt, seosko imanje, proplanak s pogledom, plaža uz more, krov zgrade, vaše dvorište… samo su neke od ideja. Zaželite li organizaciju vašeg događanja pod šatorom, pouzdajte se u nas i naše partnere.

Ljubaznost, osmjeh na licu i susretljivost ono je što Vi i Vaši gosti primjećujete, a iza svega stoji AG Catering tim uigranih profesionalaca.

Ljubaznost, osmijeh na licu i susretljivost ono je što se primjećuje, a iza svega stoji AG Catering ekpa uigranih profesionalaca.

Ponosni smo i na certifikate koji su zadovoljeni u svim procesima našeg rada: HACCP sustav ; ISO 9001:2008 ; ISO 22000:2005.

Odaberi uslugu